Verlichting

VERLICHTING

Nieuw item

Wij verlichten uw (t)huis!

Megalec biedt u compleet verlichtingsadvies voor uw woning. We stellen een verlichtingsplan op dat perfect voldoet aan uw noden. We zorgen voor het nodige elektrisch materiaal en bieden in onze showroom van ruim 400m² voor elke stijl de gepaste energiezuinige verlichting. Ook voor uw tuin en terras bieden we een aangepast gamma kwalitatieve buitenverlichting.

Wens je samen met ons een verlichtingsplan op te maken? Gelieve hiervoor steeds een afspraak te maken, zodat we voor u voldoende tijd kunnen vrijmaken. Dit kan telefonisch, via mail: info@megalec.be.

Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item

IMAGILIGHTS® draadloze sfeerverlichting

Kom de draadloze sfeerverlichting van Imagilights ontdekken in onze winkel!

Omdat verlichting de basis vormt om de juiste sfeer te scheppen, beschikt elk model over 24 voorgeprogrammeerde kleuren om perfect aan te sluiten bij uw interieur, twee romantische kaarseffecten die zorgen voor warmte en gezelligheid, twee standen voor trage overgangen en een dimstand in vier stappen om die perfecte zachte gloed te creëren.
Deze verlichting werkt volledig draadloos. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit om uw lamp te hangen en te plaatsen waar u wenst. Er zijn geen kabels om te verstoppen en stopcontacten zijn niet nodig.

Anker

[]

Nieuw item

Verlicht je dag met Philips HUE

Philips Hue verandert je leven. Hue maakt je ´s ochtends zachtjes wakker, zorgt dat je energiek de dag begint en geeft je een warm welkom als je ´s avonds weer thuiskomt. De juiste verlichting maakt een wereld van verschil.

Kom langs in onze winkel en maak kennis met de eindeloze toepassingen van deze persoonlijke slimme verlichting!

Anker

[]