Opendeurdagen

Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

Gratis Dolce Gusto Piccolo twv €89,99!*

*Bij een aankoop of bestelling vanaf €300 tijdens het opendeurweekend.
Max. 1 toestel per gezin.

Anker

[]

Anker

[]

Tal van prijzen te winnen!

Nieuw item

Hoofdprijs Samsung QLED TV 49" twv €1299!

Neem deel aan onze opendeurwedstrijd en maak kans op een Samsung QLED tv twv €1299! Daarnaast zijn er nog heel wat andere prijzen te winnen, waaronder een Samsung steelstofzuiger twv €549,  een starter kit van Philips Hue twv €199,99 en 2 Philips Hue Go's twv €79,99 !

Wedstrijdreglement:
Deelnemen aan deze wedstrijd kan tijdens ons opendeurweekend van 7 en 8 december, bij een aankoop of bestelling van minimum €50. De winnaars worden bepaald door middel van een wedstrijd- en een schiftingsvraag.

De winnaars zullen bekend gemaakt worden op zaterdag 14 december.

Anker

[]

Demonstraties tijdens het opendeurweekend

Nieuw item

Siemens inbouwtoestellen: "Maak elke dag minder alledaags!"

Benadruk het buitengewone van het alledaagse. Ontdek de eindeloze mogelijkheden met inbouwapparatuur van Siemens, waarbij de nieuwste technologie én jouw persoonlijke stijl centraal staan.

Kookdemonstratie met Siemens inbouwtoestellen op zondag 8 december vanaf 14u.

Nieuw item

Laurastar: "Schoonheid creëren voor u"

Strijktechnieken revolutioneren, dat is het ideaal van Laurastar. Haar Zwitserse onderzoekers en ingenieurs innoveren continu, zodat hoogwaardige technologie bij u thuis zijn intrede kan doen. De professionele zool, de exclusieve stoom, de actieve strijktafel: gaandeweg is er een heel nieuwe manier van strijken ontstaan, waardoor schoonheid samengaat met eenvoud en uw kleding gaat stralen.

Alle strijksystemen van Laurastar hebben één doel: u, als particulier, moet eenvoudig een uniek en professioneel resultaat kunnen verkrijgen. Om dit te bereiken heeft het merk de voordelen weten te verenigen van een exclusieve actieve Laurastar strijktafel, uitgerust met een aanzuig- en opblaassysteem, een geïntegreerde professionele stoomcentrale en een professioneel strijkijzer – een andere exclusiviteit van Laurastar.

Demonstraties met de strijksystemen van Laurastar op zaterdag 7 december en zondag 8 december.

Nieuw item

Siemens espresso volautomaat: "Maak van het koffiemoment het beste moment van je dag"

Haal het beste uit je leven. Verwacht alleen het beste. En krijg dat ook. Siemens heeft zijn EQ volautomatische espressomachine ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar het buitengewone. Daarmee wordt elk moment dat met koffie te maken heeft een echt speciale ervaring vol genot. De nauwkeurige aromatechnologie geeft steeds een volle smaak . Elke kop opnieuw. Hun moderne bediening valt op met maximaal comfort en een indrukwekkend elegant, aantrekkelijk design. Ervaar gepersonaliseerd genot van koffie met de Siemens EQ serie: van het instapmodel tot de volledig geïntegreerde espressomachine. Voor je fijnste genotmoment van de dag.

Demonstraties met de volautomaten van Siemens op zaterdag 7 december.

Nieuw item

Snoerloos stofzuigen met de steelstofzuiger van Bosch.

0ntdek het comfort van snoerloos stofzuigen. Bovendien biedt de steelstofzuiger van Bosch een oneindige werktijd dankzij de uitwisselbare batterijen en de snellader. De accessoires laten toe om op elk niveau schoon te maken. Van vloer tot plafond, zelfs het interieur van de wagen.

Demonstraties met de steelstofzuiger van Bosch op zaterdag 7 december.

Profiteer van onze opendeuracties!

Tijdens het opendeurweekend zijn er diverse acties, kom langs en profiteer ervan!

Anker

[]

Nieuw item

QLED 8K van Samsung

Wat is 8K-resolutie precies? 8K is een superhoge resolutie: vier keer hoger dan 4K en 16 keer hoger dan Full HD. Met meer dan 33 miljoen pixels garandeert de Samsung QLED 8K Q950R een kijkervaring waarbij je geen enkele pixel ziet. Dat is echte 8K-resolutie.De Samsung QLED 8K Q950R heeft een ongeëvenaard en hyperrealistisch beeld. Het is alsof je zelf door elke scène loopt, met details die zo levensecht zijn dat het lijkt alsof je ze echt kunt aanraken. Het is een volledig nieuwe beeldkwaliteit met superhoge resolutie.

Kom deze tv, en nog veel andere (!) ontdekken in onze winkel en geniet van superpromo's, enkel geldig tijdens ons opendeurweekend!

Anker

[]

Nieuw item

Kortingen op onze verlichting

Kom tijdens het opendeurweekend langs in onze ruime showroom met verlichting en geniet van kortingen van -10%, -20%, en zelfs tot -50% op toonzaalmodellen!

Ook tijdens het opendeurweekend helpen we u graag op weg met professioneel verlichtingsadvies voor uw woning!

Anker

[]

Nieuw item

Verschillende acties op Philips Hue!

Verlicht je huis slimmer met Philips Hue.
Stel je voor dat je alle lampen met één klik kunt uitschakelen. Ontdek hoe magisch het is om een hele ruimte, van woonkamer tot man cave met één tikje volledig te transformeren. Of gebruik je lampen om te doen of je thuis bent. En als je wel thuis bent, kies je de juiste lichtinstelling om je te helpen concentreren of om na een zware dag te ontspannen.

Ontdek onze vernieuwde stand met een groot aanbod van lichtarmaturen! Tijdens ons opendeurweekend kan je bovendien genieten van verschillende acties op Hue!

Anker

[]

Nieuw item

Bamix Jubileum box

De Bamix M250 Jubileum box is de ideale keukenhulp. Deze zuinige, maar bijzonder krachtige mixer wordt geleverd in een luxueuze box met 4 hulpstukken.. U maakt de lekkerste soepen, sauzen, smoothies, tapenades, pesto's en puree met deze zwarte parel. Alle onderdelen die met voedsel in contact komen, zijn van superieure kwaliteit. Ze zijn roestvrij en nemen geen smaak of geur op. De staafmixer is uitgerust met een 250 watt motor. Met de 2 snelheden klopt, hakt en mixt de bamix alle voedingswaren.

Prijs: €164,99   (ipv €179,99)

Anker

[]

Nieuw item

Speelgoedstofzuiger Numatic gratis!*

Iedereen kent de vrolijke stofzuigers van Numatic: Henry, Hetty, James, Charles, George, een hele familie. Door hun glimlach wordt schoonmaken leuk en is het werk zo gedaan!

*Bij aankoop van een Numatic stofzuiger tijdens het opendeurweekend, ontvang je een Hetty speelgoedstofzuiger of  1 pak stofzakken gratis!

Anker

[]