Opendeurdagen

Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]

Tal van prijzen te winnen!

Nieuw item

Hoofdprijs Curved Samsung TV UE55NU7670 twv €1099!

Daarnaast zijn er nog heel wat andere prijzen te winnen, waaronder 2 starter kits van Philips Hue twv €199,99!

Wedstrijdreglement:
Deelnemen aan deze wedstrijd kan tijdens ons opendeurweekend van 1 en 2 december 2018, bij een aankoop of bestelling van minimum €50. De winnaars worden bepaald door middel van een wedstrijd- en een schiftingsvraag.

De winnaars zullen bekend gemaakt worden op zaterdag 8 december.

Anker

[]

Tal van demonstraties tijdens het opendeurweekend!

Nieuw item

Siemens inbouwtoestellen: "Maak elke dag minder alledaags!"

Benadruk het buitengewone van het alledaagse. Ontdek de eindeloze mogelijkheden met inbouwapparatuur van Siemens, waarbij de nieuwste technologie én jouw persoonlijke stijl centraal staan.

Kookdemonstratie met Siemens inbouwtoestellen op zaterdag en zondag vanaf 14u.

Nieuw item

Laurastar: "Schoonheid creëren voor u"

Strijktechnieken revolutioneren, dat is het ideaal van Laurastar. Haar Zwitserse onderzoekers en ingenieurs innoveren continu, zodat hoogwaardige technologie bij u thuis zijn intrede kan doen. De professionele zool, de exclusieve stoom, de actieve strijktafel: gaandeweg is er een heel nieuwe manier van strijken ontstaan, waardoor schoonheid samengaat met eenvoud en uw kleding gaat stralen.

Alle strijksystemen van Laurastar hebben één doel: u, als particulier, moet eenvoudig een uniek en professioneel resultaat kunnen verkrijgen. Om dit te bereiken heeft het merk de voordelen weten te verenigen van een exclusieve actieve Laurastar strijktafel, uitgerust met een aanzuig- en opblaassysteem, een geïntegreerde professionele stoomcentrale en een professioneel strijkijzer – een andere exclusiviteit van Laurastar.

Gans het weekend zijn er demonstraties met de strijksystemen van Laurastar.

Nieuw item

Jura: "Optimaal koffieresultaat, eenvoudige bediening en een subliem design!"

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Demonstratie met koffievolautomaten van Jura op zondag voor-en namiddag.

Nieuw item

Bamix: “Een mixer voor elke kok!”

In 1954 ontwierp bamix de eerste staafmixer in Zwitserland. De uitvinder, Roger Perrinjaquet, wou een zo compact mogelijk toestel op de markt brengen, dat alle andere keukentoestellen zou kunnen vervangen, om meer plaats te creëren in de keuken. Nog steeds worden de producten van bamix met veel zorg in Zwitserland gemaakt. Ze zijn bijzonder zuinig en stil in gebruik, maar toch zeer krachtig.

bamix vormt na meer dan 60 jaar nog steeds een bijzonder betrouwbare partner waarop u jarenlang kunt rekenen. Oude onderdelen passen op nieuwe types en omgekeerd.

Eens je deze kleine sous-chef leert kennen, is de liefde ‘never-ending’. Dat mag je letterlijk nemen, want met 10 jaar motorgarantie en de garantie op vervangbare onderdelen, kan uw bamix nog na jaren gebruik hersteld worden.
Demonstratie met Bamix-mixers op zondag voor-en namiddag.

Profiteer van onze opendeuracties!

Tijdens het opendeurweekend zijn er diverse acties, kom langs en profiteer ervan!

Anker

[]

Nieuw item

Zie het groots! Koop een grote QLED en krijg een grote korting!

SAMSUNG QLED Q9FN: 
* De TV die verdwijnt in je interieur
* Q STYLE Stijlvolle oplossing
* Q PICTURE Intens heldere kleuren
* Q SMART De perfecte Smart TV

Bij aankoop van deze QLED krijg je bovendien nu 5 jaar gratis garantie!
Prijs: €1599 (€400 cashback incl.) (ipv €2399)

Anker

[]

Nieuw item

Bamix Jubileum box

De Bamix M250 Jubileum box is de ideale keukenhulp. Deze zuinige, maar bijzonder krachtige mixer wordt geleverd in een luxueuze box met 4 hulpstukken.. U maakt de lekkerste soepen, sauzen, smoothies, tapenades, pesto's en puree met deze zwarte parel. Alle onderdelen die met voedsel in contact komen, zijn van superieure kwaliteit. Ze zijn roestvrij en nemen geen smaak of geur op. De staafmixer is uitgerust met een 250 watt motor. Met de 2 snelheden klopt, hakt en mixt de bamix alle voedingswaren.

Prijs: €160   (ipv €179)

Anker

[]

Nieuw item

Gratis Hue Bridge t.w.v. €59,95*

Koop voor 150 euro aan Hue armaturen en claim je gratis Hue bridge t.w.v. €59,95. Met de Philips Hue bridge maak je Philips Hue armaturen nog slimmer.

*Deze actie geldt alleen bij aankoop van min. €150 op een selectie Hue indoor armaturen.

Anker

[]

Nieuw item

10 stofzakken van Numatic gratis!

Actie geldig bij aankoop van een Numatic stofzuiger tijdens het opendeurweekend.

Anker

[]

Verlichtingsadvies op maat!

Nieuw item

Ook tijdens het opendeurweekend helpen we u graag op weg met professioneel verlichtingsadvies voor uw woning!

Meer weten

Anker

[]