Installatiemateriaal

Installatiemateriaal voor de doe-het-zelver en de vakman

Elektriciteit

Nieuw item

Bespaar heel wat kosten en installeer je elektriciteit zelf!

Zelf je elektriciteit installeren zonder enige voorkennis?
Het kan met de begeleiding van Megalec, specialist in alles wat met elektriciteit te maken heeft. We maken samen met u het plan op voor alle nodige elektriciteitsvoorzieningen en verlichting in uw woning. U kunt rekenen op onze jarenlange expertise en nuttige tips.
Ook voor de keuring van uw woning kunt u rekenen op onze assistentie.
We begeleiden u zorgvuldig van begin tot einde!

Anker

[]

Domotica

Nieuw item

Eenvoudiger dan u denkt!

Er zijn heel wat redenen waarom domotica een aanzienlijke meerwaarde biedt voor u en uw woning.
Comfort en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Van verlichting en verwarming tot de rolluiken of zonwering en de televisie, u regelt het allemaal eenvoudig via een centraal systeem.
Bovendien bespaart u met de domotica van Qbus op een heel eenvoudige manier energie en dus geld, zodat u de kosten voor uw domoticasysteem binnen vier jaar kan terugverdienen! Zo is het steeds aangenaam warm wanneer u thuiskomt, maar draait de verwarming niet onnodig overuren wanneer u niet thuis bent.
Ook veiligheid is een belangrijke reden waarom domotica aan populariteit wint. Zo kunt u er voor zorgen dat uw huis er niet verlaten uitziet wanneer u op vakantie bent.
Domotica zelf installeren is met de hulp van Megalec een haalbare kaart voor elke bouwer of verbouwer!

Anker

[]

Ventilatie

Nieuw item

Onmisbaar voor een gezonde en comfortabele woning!

Ventilatie is verplicht bij nieuwbouw en grondige renovaties. Het zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit in uw goed geïsoleerde woning steeds gezond blijft. Dit brengt natuurlijk extra kosten met zich mee, maar door uw ventilatie zelf te installeren bespaart u heel wat budget! We maken voor u een leidingplan op zodat u deze zelf eenvoudig kunt leggen. We komen nadien ter plaatse voor het inregelen van uw systeem en zorgen voor de nodige documenten voor het ventilatieverslag.

Anker

[]

Centraal stofzuigsysteem

Nieuw item

Voor uw comfort, levenskwaliteit en hygiëne!

De centrale stofzuiger is de efficiënte oplossing voor al uw stofzuigproblemen. Doordat deze toestellen vast staan in de kelder of de garage heeft u geen last meer van lawaai en hoeft u ook geen slede meer mee te sleuren. U steekt gewoon de stofzuigslang in de vacuümsluiting (te vergelijken met een stopcontact) en u kunt beginnen stofzuigen.

Daarenboven garandeert een centraal stofzuigsysteem dat 100% van het stof opgezogen wordt en dat er geen microscopische stofdeeltjes uitgeblazen worden in het huis. U verbetert hiermee dus niet enkel het comfort van uw woning, ook de levenskwaliteit en de hygiëne gaan er sterk op vooruit.

Anker

[]

Camerabewaking

Nieuw item

Beveilig uw huis!

U kunt bij ons terecht voor camerabewaking met zowel analoge camera's als voor de professionele IP camera's.
Wij helpen u bij de keuze van het soort camera en installatie van uw camerasysteem. Kom langs en ontdek de diverse mogelijkheden.

Anker

[]

Openingsuren magazijn

Maandag:      8u - 12u   13u - 18u30

Dinsdag:        8u - 12u   13u - 18u30

Woensdag:    8u - 12u   13u - 18u30

Donderdag:  8u - 12u    13u - 18u30

Vrijdag:          8u - 12u   13u - 18u30

Zaterdag:      9u - 12u    Gesloten

Zondag:        Gesloten

Anker

[]