ELEKTROBEURS 2022

Elektrobeurs 21 - 22 oktober

Nieuw item
Anker

[]

Anker

[]

Nieuw item

ELEKTROBEURS voor professionals

Op vrijdag 21 oktober organiseren wij samen met 14 partners onze eerste elektrobeurs voor professionals. Ben je benieuwd naar de nieuwigheden van onderstaande partners, schrijf je dan nu in via onderstaande link. Je kan doorlopend terecht bij de verschillende infostanden. Om 10.30 uur en om 13.30 uur geeft Qbus een voorstelling van de nieuwe energiemodule en krijg je tips om efficiënter om te gaan met energie in de woningen en gebouwen dankzij Qbus. We zorgen voor catering en een drankje en elke installateur ontvangt ook een goodiebag.

Klik hier om in te schrijven

Anker

[]

Nieuw item

ELEKTROBEURS voor particulieren

Heb je nieuwbouw- of renovatieplannen en wil je zelf graag de handen uit de mouwen steken? Kom langs op de pop-up elektrobeurs die we organiseren op zaterdag 22 oktober. Samen met 13 toonaangevende partners geven we je graag meer uitleg over alle elektrotechnische voorzieningen voor jouw woning! Van 9.00 uur tot 17.00 uur kan je doorlopend langskomen voor professioneel advies.

Anker

[]

In samenwerking met

Nieuw item

QBUS DOMOTICA

Qbus maakt gebouwen slim. In slimme gebouwen worden Qbus producten geïnstalleerd die de verlichting, verwarming, koeling, ventilatie, screens, audio, alarm en andere aanwezige technieken naadloos met elkaar verbinden. Zo kunnen die technieken op een makkelijke manier met elkaar en met de bewoner, eigenaar of gebruiker communiceren en op elkaar inspelen. Als gebruiker kies je zelf hoe uitgebreid je jouw systeem wilt maken en wat voor jou de belangrijkste aandachtspunten zijn.

QBUS

Anker

[]

Anker

[]

Anker

[]

Nieuw item

AIPHONE VIDEOFONIE

Aiphone, nummer één omtrent video- en parlofonie

Japanse kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn enkele belangrijke kernwoorden om de videofonie en parlofonie van Aiphone te omschrijven. Dankzij die kerneigenschappen is Aiphone uitgegroeid tot wereldwijde marktleider en gerespecteerde producent van intercomsystemen met meer dan 65 jaar ervaring. Vandaag de dag kan je dan ook in meer dan zestig landen terecht om een moderne videofoon of parlofoon van Aiphone aan te schaffen die op vlak van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid niets te wensen overlaat.

Ontdek met eigen ogen de kwaliteit van een Aiphone videofoon en parlofoon! Laat je bijvoorbeeld inpakken door de innovatieve breedbeeldcamera of door de superhandige smartphone-koppeling… Op elk toestel ontvang je bovendien een garantie van drie jaar! Kom langs bij Megalec om jouw ideale systeem voor toegangscontrole te vinden. Professionelen kunnen ook hier terecht om een Aiphone systeem aan te schaffen voor bijvoorbeeld een eengezinswoning, een appartement of een bedrijf.

AIPHONE

Anker

[]

Anker

[]

Nieuw item

CCI meettoestellen

CCI NV is importeur van Kyoritsu, een Japans merk dat z’n deugdelijkheid reeds heeft bewezen in de industrie.

Buiten de normale en gekende multimeters die aangeboden worden in alle klassen kan Kyoritsu ook stroomverliestangen leveren. Hiermee kan u een verlies meten zonder dat de installatie spanningsloos moet gezet worden.

Ook de nieuwe installatietester is het neusje van de zalm, hiermee kan je de uitgevoerde metingen zelfs exporteren naar een foto (die je zelf hebt genomen). Hiermee kan je aan de controleur laten weten dat je de aarding die te hoog was, in orde hebt gebracht.

Ook voor geavanceerde toepassingen van PQA (Power Quality Analyze) kan je terecht bij Kyoritsu. Zowel het verbruik in functie van het bepalen van de capaciteit van een batterij als de volledige analyse van een driefasig net kan u met de PQA meters van Kyoritsu doen.

Kewtech is het eigen merk van CCI NV, hiermee komen wij op de markt met toestellen die een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben. Een voorbeeld hiervan is KT810, dit is een laadpaaltester die een elektrische wagen simuleert en handig voor wanneer er een laadpaal wordt geïnstalleerd en er geen wagen voorhanden is.

Meettoestellen

Anker

[]

Nieuw item

SYLVANIA

Sylvania is een toonaangevend leverancier van verlichtingsoplossingen voor consumenten, professionals en architecten.

Met meer dan honderd jaar ervaring in lampen en armaturen biedt Sylvania, het bekendste en leidende merk van Feilo Sylvania Group, klanten in de publieke, commerciële en consumentensector internationale state-of-the-art producten en systemen. Over de hele wereld vertrouwen ze op Sylvania en zijn productreeksen Start, Sylvania en Concord voor energie-efficiënte oplossingen van topkwaliteit, die voldoen aan ieders verlichtingsbehoefte

SYLVANIA

Anker

[]

Nieuw item

SEGULA

Al 10 jaar staat het merk SEGULA voor innovatie, topkwaliteit en tijdloze esthetiek. Deze principes hebben vanaf het begin ook de ontwikkeling van ons exclusieve assortiment LED-lampen bepaald. En dit alles met de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze visie is om goed licht in de huiskamers van de mensen te brengen. Met milieuvriendelijke en doordachte productie, met energiezuinige, state-of-the-art LED-technologie! Omdat we een intacte en goed functionerende omgeving willen achterlaten aan toekomstige generaties!

SEGULA

Anker

[]

Nieuw item

EXTERUS

Exterus is een jong en dynamisch bedrijf dat actief is op de markt sinds 2005. We staan garant voor een uitstekende kwaliteit en uitmuntende snelle service. We ontwerpen designverlichting voor tertiaire en residentiële projecten, en daarbovenop ook maatwerkprojecten!

NEW! Onze Nala reeks.

Onze nieuwe Nala reeks omvat verschillende verlichtingscomponenten in drie waardevolle metalen: brons, champagne en gun-metal. Je kan kiezen uit inbouw- en opbouwverlichting, maar ook zijn verschillende componenten beschikbaar om te plaatsen op een 48V track!

EXTERUS

Anker

[]

Nieuw item

JABLOTRON

JABLOTRON alarmsystemen worden gebruikt voor woningen, appartementen, bedrijfsgebouwen en voertuigen. Het JABLOTRON 100+ systeem is echter meer dan een gewoon alarm. Het detecteert inbraken, brand, water- of gaslekken maar biedt daarbovenop ook tal van slimme functies aan waarmee dagdagelijkse acties binnen het gebouw kunnen geautomatiseerd worden. Denk maar aan het automatisch in- en uitschakelen van verlichting of verwarming, het openen van de garagepoort of zelfs het activeren van het tuinbesproeiingssysteem.

30 jaar productontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat JABLOTRON hoogwaardige alarmsystemen in de markt zet met een mooi design en een intuïtieve bediening. Via de mobiele app MyJABLOTRON kunt u uw alarmsysteem ook vanop afstand bedienen of apparaten in huis beheren.

JABLOTRON

Nieuw item

OSIRIS

Osiris biedt een compleet en innovatief gamma camerabewaking, zowel in IP (2MP tot 12MP) als in HDCVI (2MP tot 8MP). De meeste camera’s uit het gamma zijn uitgerust met Starlight technologie, waardoor u, zelfs bij situaties met weinig licht, nauwkeurige camerabeelden krijgt. Afhankelijk van de noden van uw beveiligingsproject kunnen wij binnen het Osiris gamma ook slimme camera’s aanbieden met AI-functies: Tripwire, Smart Motion Detection, Heat Map, People Counting en Gezichtsdetectie.

Voor de opslag van de camerabeelden kan gekozen worden tussen 4-8-16-32 of 64- kanaals NVR’s. Met de gratis Osiris app kunt u uw camerabeelden ten allen tijde vanop afstand raadplegen. De app brengt u via pushnotificaties tevens op de hoogte wanneer bepaalde gebeurtenissen/detecties zich voordoen.

Nieuw item

TEKNIM

Teknim fabriceert ruim 25 jaar conventionele en adresseerbare branddetectiesystemen, die voldoen aan de norm EN54. De fabrikant beschikt daarnaast ook over een draadloos gamma EN54 gekeurde producten, die naadloos kunnen geïntegreerd worden met de bekabelde systemen. Dit maakt het Teknim gamma uiterst geschikt voor de uitbreiding van bestaande branddetectiesystemen, nieuwe brandprojecten waar bedrade en/of draadloze detectoren gewenst zijn of locaties waar bekabeling moeilijk te voorzien is (bv. musea, historische gebouwen, hotels, fabrieken).

De gratis Teknim cloudverbinding vereenvoudigt bovendien het beheer van adresseerbare brandcentrales voor de installateur. Elke installatie kan immers opgeslaan worden in de cloud, waardoor de gegevens op elk moment beschikbaar zijn via de smartphone, de programmatie kan vanop afstand uitgevoerd en aangepast worden, foutmeldingen en historiek kunnen bekeken worden… De Teknim cloud laat hierdoor toe om problemen snel vanop afstand op te lossen, waardoor u onnodige verplaatsingen vermijdt en kostenbesparend werkt

Anker

[]

Nieuw item

GSV

GSV is reeds meer dan 35 jaar actief op de markt van bevestigingsmaterialen en exclusief verdeler van grote merken zoals JSL, Muller Fix, Sapi Selco, Canalplast, JMV, TehnoPlast, Valdinox …

Naast de professionele kwaliteit van haar producten is ook de scherpe prijs een van de vele troeven. Van elektrische installaties tot sanitair en HVAC, voor al uw bevestigingen slechts 1 adres : www.gsv.be .

GSV, samen bevestigen wij uw toekomst!

GSV

Anker

[]

Nieuw item

WEVER & DUCRE

Wever & Ducré, dat het verhaal startte in de vroege jaren ’80, staat voor trendy verlichting die er niet alleen goed uitziet, maar ook met innerlijke waarden scoort.

Hard werken (WErklust), vertrouwen (VERtrouwen), enthousiasme (ENthousiasme), gecombineerd met moed (DUrf) en de nodige dosis creativiteit (CREativiteit).

Dat is onze basis en onze bedrijfsfilosofie.

Van het kleinste dakappartement tot de hipste club van de stad, Wever & Ducré past overal in het plaatje.

Onze hoogwaardige afwerking, compacte designs en hippe trends zijn onze grootste troef. Dit gecombineerd met een vleugje rock ’n roll, maakt onze collectie compleet.

Benieuwd naar wat we voor het najaar in petto hebben?

WEVER & DUCRE

Anker

[]

Nieuw item

STEINEL

XLED ONE

Geweldige led-verlichting. Zuinig en duurzaam. De muur- en plafondlamp XLED ONE is verkrijgbaar met en zonder sensor. Warmwitte 3000 K, 2550 lm en een sterke reflector zorgen bij beide uitvoeringen voor een perfecte verlichting rondom het huis. In de lampen gemonteerde leds beloven een verbazingwekkend lange houdbaarheid van een kleine 30 jaar. De sensorvariant XLED ONE sensor is met een 180°-infraroodsensor met een reikwijdte van 12 m uitgerust en schakelt het licht automatisch aan zodra er een beweging wordt gedetecteerd. De verlichtingsduur kan naar behoefte worden ingesteld. Het mooi vormgegeven led-paneel van hoogwaardig aluminium is 180° verticaal draaibaar.

P-FLAT

Een maatoplossing voor het juiste licht op de juiste plek. Binnenshuis zijn tegenwoordig oplossingen voor verlichting gevraagd, die niet alleen het hoogste comfort en intelligente techniek bieden, maar zich ook op harmonieuze wijze in de bestaande binnenhuisarchitectuur voegen. Met de RS PRO LED P-flat serie hebben wij hierop het perfecte antwoord gevonden. Een tijdloos design en zeer eenvoudige montage gecombineerd met innovatieve technologie en de hoogste efficiëntie. De onzichtbare 360° HF-sensor met 8,2 tot 15,1 W sterk led-lichtsysteem is altijd betrouwbaar en Schakelt nauwkeurig en daardoor is deze sensorlamp een echte aanwinst voor elk gebouw. Zowel vanuit esthetisch als economisch oogpunt. De nieuwe slave-varianten (M) kunnen snel en eenvoudig d.m.v. een kabel in een netwerk worden geïntegreerd.

STEINEL

Anker

[]

Nieuw item

HELIA

Merkproducten voor elektrische installatie

Sinds zijn oprichting heeft HELIA, dat ondertussen onderdeel uitmaakt van de Duitse KAISER GROUP, zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste Belgische en Europese merken voor producten en systemen voor elektrische installaties. Het onafhankelijke familiebedrijf KAISER is tegelijkertijd een pionier en innovatieleider. Zo hebben HELIA en KAISER niet alleen nieuwe normen opgesteld, maar ook oplossingen ontwikkeld die de hele branche vormgeven en toonaangevend zijn voor de toekomst. Teamwork, wederzijds vertrouwen en betrouwbaarheid zijn de basis voor het bereiken van gemeenschappelijke doelen. We weten dat ons succes wordt afgemeten aan het succes van onze klanten. Daarom willen we de branche een stap voor blijven met sterke ideeën en oplossingen.

Toegewijde, gekwalificeerde en ervaren medewerkers staan garant voor onze hoge product- en servicekwaliteit. Technische uitmuntendheid is een traditie in de KAISER Group. Innovatieve, veilige en economische oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen in gebouwen en schepen, maar ook voor machinebouw of complexe industriële projecten, maken deel uit van het HELIA-programma. Wij verlichten de dagelijkse werkzaamheden voor onze klanten en partners in de elektrotechnische groothandel, de industrie en voor de architecten- en studiebureau's en zorgen voor veilige en duurzame installatieresultaten.

HELIA

Anker

[]

Nieuw item

HUPPERTZ

De firma Huppertz maakt deel uit van de GSV Groep die 40 mensen tewerkstelt. Gevestigd in Lasne is ze een referentie in de verdeling van elektrotechnische materialen en systemen.

De firma vertegenwoordigt exclusieve en gerespecteerde merken in de Belux, voornamelijk op gebied van verlichting alsmede industriële en laagspanning materialen.

De klanten van Huppertz zijn vooral professionele verkopers van elektrisch materiaal.

De gegronde bekendheid van de firma Huppertz berust op hoogwaardige producten, technische "know how" na 100 jaar ervaring, een meerwaarde voor haar klanten, en een doeltreffende logistiek.

HUPPERTZ

Anker

[]

Nieuw item

ART SOUND

ArtSound, We speak sound

De naam ArtSound zegt het: wij brengen de kunst van de klank. Want dit is sinds de jaren negentig onze passie, onze religie: het ontwerpen van luidsprekers en multiroomsystemen, waarbij kwaliteit niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Onze R&D afdeling werkt dagelijks aan de ontwikkeling van audioproducten die aan elke situatie zijn aangepast. ArtSound is ook Belgisch en daar zijn we trots op! Wij hebben oog voor detail en Belgische know-how. En dat kan je horen in onze producten die altijd perfect klinken, zonder vervorming.

Ons team staat ter beschikking van zowel professionals (installateurs, architecten) en particulieren om hun audio-installatiebehoeften te analyseren. Op basis daarvan werken wij gratis een offerte uit en begeleiden hen bij de realisatie ervan of verwijzen hen door naar geschikte partners.

Ontdek ons ruime aanbod aan luidsprekers (inbouw, opbouw of portable), versterkers of slimme multiroom-systemen, evenals onze radio's en koptelefoons

ART SOUND

Anker

[]