De service van je Expert

Expert heeft een hart voor jou! Daarom vinden we het heel belangrijk om je een goede service te bieden. Jouw Expert staat altijd voor je klaar: voor, tijdens en na je aankoop!

Kom langs in 1 van onze winkels in België en krijg advies op maat. Onze Experts luisteren naar je wensen en kiezen samen met jou het ideale toestel. Zo ga jij helemaal tevreden naar huis.

Wij leveren je toestel aan huis op afspraak. Zelfs op zaterdag! De levering is gratis vanaf € 100. Of haal je pakketje gratis af bij je Expert in de buurt. Is je nieuwe toestel toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Retourneer het binnen de 14 dagen.

Wil je dat je nieuwe toestel geïnstalleerd en gemonteerd wordt door een echte professional? Vraag je Expert naar alle opties en prijzen!

De service van je Expert
Anker

[]

Ontdek de services van je Expert

Via de banners hieronder vind je meer informatie over de gewenste service. Ben je niet tevreden over je aangekochte toestel? Retourneer het onbeschadigd binnen de 14 dagen.

Anker

[]

Advies van je Expert
Leveringen aan huis
Installatie en montage
Anker

[]

Herstellingen en onderhoud
Expert Servicegarantie
Een hart voor het milieu
Anker

[]

Wij vinden het belangrijk dat je bij een bezoek aan één van onze winkels met een goed gevoel buiten komt! Daarom blijven we nadenken over hoe we jou nog beter van dienst kunnen zijn. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Anker

[]

Niet gevonden wat je zocht? Of klinken bepaalde kenmerken van een toestel je onbekend in de oren? Wandel gerust binnen bij de Expert in je buurt.

Vind de Expert in je buurt

Anker

[]

Anker

[]